+302321500575 info@supported.gr

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Στο διαδίκτυο υπάρχουν πάρα πολλές ιστοσελίδες αλλά πολύ λίγες από αυτές είναι επιτυχημένες και εκπληρώνουν τον σκοπό τους. Η φιλοσοφία μας είναι ότι για να θεωρηθεί μια ιστοσελίδα επιτυχημένη πρέπει καταρχάς να αντιπροσωπεύει αξιοπρεπώς τον σκοπό ή την εταιρεία που παρουσιάζει και κατά δεύτερον να προσελκύει συνεχώς νέους επισκέπτες τους οποίους να μετατρέπει και σε πελάτες σας.

Ο στόχος μας είναι πάντα η κατασκευή ιστοσελίδων οι οποίες να μπορούν να επιτύχουν τον σκοπό του, και να σας προσφέρουν ακριβώς ότι χρειάζεστε για την επιχείρηση σας.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι βασισμένες σε διεθνή πρότυπα, με άψογο σχεδιασμό, ταχύτατους μηχανισμούς και σε όλη την πορεία κατασκευής της ιστοσελίδας έχουμε κατά νου τις μηχανές αναζήτησης. Μελετάμε συνεχώς τους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης και προσαρμόζουμε τις μεθόδους μας έτσι ώστε όταν ολοκληρωθεί η ιστοσελίδα σας να είναι απόλυτα φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε να έχετε συνεχώς νέους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας ώστε να έχετε γρήγορη επιστροφή της επένδυσης σας.

Responsive Web Design

Καθώς πλέον ένα μεγάλο ποσοστό των χρηστών του Ιnternet επισκέπτονται τις ιστοσελίδες που τους ενδιαφέρουν από φορητές ηλεκτρονικές συσκευές (Smartphones, Tablets), όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε χρησιμοποιούν Responsive Design. Δηλαδή η ιστοσελίδες που δημιουργούμε έχουν την δυνατότητα να προσαρμόζουν το πλάτος τους και την διάταξη τους ανάλογα με την ανάλυση της εκάστοτε οθόνης.

Με το Responsive Web Design καταφέρνουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ιστοσελίδες που είναι Mobile Friendly και βελτιώνουν την ποιότητα πλοήγησης των χρηστών.

Ειδικοί στο είδος μας, με μεγάλη πείρα στην κατασκευή ιστοσελίδων και πολύ ενθουσιασμό για την δουλειά μας δημιουργούμε ιστοσελίδες οι οποίες θα καταφέρουν να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας.

Γιατί Κατασκευή Ιστοσελίδων από εμάς

  • Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι υψηλών προδιαγραφών και είναι βασισμένες σε διεθνή πρότυπα.
  • Μελετάμε το Brand σας ώστε να γίνει με επιτυχία η σωστή προβολή της επιχείρησης σας.
  • Φροντίζουμε να υπάρχει σωστή οργάνωση των πληροφοριών που θέλετε να προβάλετε.
  • Δίνουμε πολύ προσοχή ώστε η ιστοσελίδα σας να είναι εύκολη στη χρήση και κατανοητή από τον επισκέπτη.
  • Αναδεικνύονται τα σημεία ενδιαφέροντος με βάση το Marketing Plan της εταιρείας σας.
  • Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι 100% φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης και ακολουθούν τους κανόνες κατάταξης των μηχανών αναζήτησης.
  • Σας δίνουμε την δυνατότητα να παρακολουθείτε και να καταγράφετε αναλυτικά στοιχεία κίνησης της ιστοσελίδας σας.
  • Σκεφτόμαστε και ενεργούμε πάντα με γνώμονα τον μελλοντικό σας πελάτη
  • Δημιουργούμε τις κατάλληλες υποδομές ώστε οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε να μπορούν να επεκταθούν και να ενημερώνονται μελλοντικά με νέες λειτουργίες.
  • Είμαστε πάντα δίπλα σας, για να σας προσφέρουμε τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη όπου το χρειαστείτε. Είναι χαρά μας να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας και την πείρα μας στο χώρο ώστε να επιτύχετε στην οποιαδήποτε προσπάθεια σας να επεκταθείτε στο διαδίκτυο.

Κατασκευάζουμε από τις πιο απλές μέχρι και τις πιο πολύπλοκες επαγγελματικές ιστοσελίδες, όπως αυτοματοποιημένα συστήματα e-commerce, δυναμικά ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop), συστήματα CRM υψηλών προδιαγραφών και πολλές άλλες ιστοσελίδες τις οποίες μπορείτε να δείτε και παρακάτω.

Ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε:

Ιστοσελίδες Παρουσίασης

Οι ιστοσελίδες παρουσίασης έχουν ως σκοπό την μοντέρνα και σύγχρονη παρουσίαση της εταιρείας σας μέσα από μια δυναμική ιστοσελίδα που δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες της να βλέπουν ένα ολοκληρωμένο προφίλ της εταιρείας σας, να ενημερώνονται για νέες υπηρεσίες της εταιρείας σας, να μαθαίνουν τα νέα της εταιρείας σας και να επικοινωνούν μαζί σας.

Ε-shop

Όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop) που κατασκευάζουμε είναι πλήρως δυναμικά και έχουν την δυνατότητα να προσαρμοστούν σε κάθε απαίτηση της επιχείρησης είτε αυτή είναι λειτουργική είτε είναι εικαστική. Τα e-shop που κατασκευάζουμε συνδυάζουν ευκολία στη χρήση, λειτουργικότητα και μοναδικό σχεδιασμό με σκοπό οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να γίνονται πελάτες σας και να μπορούν να κάνουν της αγορές του εύκολα και ευχάριστα.

Blog

Σας αρέσει να γράφεται άρθρα και να μοιράζεστε τις ιδέες και τις απόψεις σας με όλον τον κόσμο; Τότε εμείς μπορούμε να σας κατασκευάσουμε ένα δυναμικό blog το οποίο θα είναι μοναδικά σχεδιασμένο και θα προσφέρει ένα μεγάλο εύρος δυνατοτήτων στους επισκέπτες του και σε εσάς τον διαχειριστή. Όπως εύκολη υποβολή άρθρων, σχολιασμός άρθρων, σύνδεση με ιστοσελίδες social media, σύνθετη αναζήτηση άρθρων, Login μέσω Facebook και πολλά ακόμα…

Ιστοσελίδες Ενημέρωσης και Ειδήσεων

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων ενημέρωσης – portals υψηλών προδιαγραφών. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα είτε πρωτογενών ειδήσεων είτε αναδημοσίευσης ειδήσεων που να έχει πολλαπλές κατηγορίες για την καταχώριση ειδήσεων, άρθρων και διαφημίσεων τότε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε μια πρόταση και να συζητήσουμε την ιδέα σας.

Supported.gr - Κατασκευή-Σχεδίαση-Φιλοξενία Ιστοσελίδων-SEO
Ηλεκτρονικοί Κατάλογοι

Ένας ηλεκτρονικός κατάλογος είναι συνήθως μια ιστοσελίδα με καταχωρήσεις επιχειρήσεων οπού μπορεί η κάθε επιχείρηση – οργανισμός να καταχωρηθεί μόνος του είτε δωρεάν είτε με κάποιο κόστος για να διαφημιστεί. Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας στη συνέχεια μπορεί να χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα σας για να βρει την επιχείρηση που θέλει είτε μέσα από την φόρμα σύνθετης αναζήτησης που θα υπάρχει είτε μέσα από την κατηγορία που τον ενδιαφέρει. Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν online κατάλογο επιχειρήσεων ή άλλου είδους η WebOS μπορεί να αναλάβει με επιτυχία τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του online καταλόγου σας.

Supported.gr - Κατασκευή-Σχεδίαση-Φιλοξενία Ιστοσελίδων-SEO
Forum

Forum είναι ένα μέρος μέσα σε μια ιστοσελίδα όπου οι χρήστες της μπορούν να κάνουν συζητήσεις, να ανταλλάξουν απόψεις και υλικό με σκοπό να δημιουργηθεί μια ολόκληρη κοινότητα. Μια τέτοια ιστοσελίδα δεν χρειάζεται αρχικό περιεχόμενο για να ξεκινήσει απλά χρειάζεται μια θεματολογία και κάποιους χρήστες να το συντηρούν και να το διαχειρίζονται.

Ιστοσελίδες Μεσιτικών Γραφείων

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου σας ώστε να μπορείτε να αναρτάτε τα ακίνητα που έχετε προς πώληση στην ιστοσελίδα σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να προσελκύσετε νέους πιθανούς αγοραστές από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στις μηχανές αναζήτησης. Κάποιες από τις λειτουργίες που πρέπει να έχει μια μεσιτική ιστοσελίδα είναι η εύκολη και γρήγορη καταχώρηση ακινήτων, η σύνθετη αναζήτηση ακινήτων ανάλογα με περιοχή, είδος κ.τ.λ..

Supported.gr - Κατασκευή-Σχεδίαση-Φιλοξενία Ιστοσελίδων για ξενοδοχεία.
Ιστοσελίδες Ξενοδοχείων

Αναλάμβάνουμε την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο σας. Οι ιστοσελίδες ξενοδοχείων που κατασκευάζουμε σας δίνουν την δυνατότητα να παρουσιάσετε όλες τις υπηρεσίες και τους χώρους του ξενοδοχείου σας, να προσφέρετε online κρατήσεις δωματίων στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, να παραγγέλνουν από το room-service και πολλά ακόμα σε μια μοναδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα που θα μετατρέψει τους ενδιαφερόμενους σε πελάτες σας.

Supported.gr - Κατασκευή-Σχεδίαση-Φιλοξενία Ιστοσελίδων για αγγελίες
Ιστοσελίδες Αγγελιών

Αποκτήστε το δικό σας website online αγγελιών. Οι ιστοσελίδες αγγελιών που κατασκευάζουμε είναι πλήρως δυναμικές και δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες της να προσθέτουν αγγελίες μόνοι τους και να βρίσκουν αγγελίες που τους ενδιαφέρουν μέσα από μια μηχανή αναζήτησης με πολλαπλά πεδία.

Supported.gr - Κατασκευή-Σχεδίαση-Φιλοξενία Ιστοσελίδων προσφορών.
Ιστοσελίδες Προσφορών

Θέλετε να ξεκινήσετε την δική σας ιστοσελίδα με προσφορές; Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων προσφορών τύπου “Groupon” οι οποίες είναι πλήρως δυναμικές, μοναδικά σχεδιασμένες και προσφέρουν όλες τις λειτουργίες που έχετε συναντήσει σε ιστοσελίδες προσφορών. Επίσης αναλαμβάνουμε την προώθηση τους στο Google για να προσελκύετε συνεχώς νέους πελάτες οι οποίοι αναζητούν προσφορές.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Θέλετε να συζητήσουμε για την ιστοσελίδα σας;

Δώστε μας κάποιες πληροφορίες σχετικά με το project σας και θα σας παρουσιάσουμε τις καλύτερες επιλογές.

Ζητήστε μια προσφορά